måndag 28 februari 2011

Trött dag

Åh fy bubblan vad jag är trött idag! Verkligen riktigt jättetrött. Varje gång jag lägger mig ner så slocknar jag som en klubbad säl. Lyckades till och med sova förbi min tvättstugetid idag. Jag hade lagt Dylan för en liten förmiddagslur och lyckades somna själv. Inte bra när vi har så tajt med tider i tvättstugan. Lyckligtvis så är mannen hemma idag, men det gör mig tyvärr inte mindre trött för det. Snart ska vi dessutom iväg och storhandla. Vart är peppfaktorn i det liksom, när allt man vill är att sova. Avskyr att vara så här seg. Gah! Känns som att ha en tung grå blöt yllefilt hängandes över axlarna. How to shake it!?

3 kommentarer :

  1. Den filten verkar, vad jag har hört, ligga över hela uppsala idag...I feel you!

    SvaraRadera
  2. Vi kan kalla den "måååndag"... ;-)

    SvaraRadera