fredag 18 februari 2011

Vad vill ni mig!?

På tal om reklam. Varje gång jag loggar in på hotmail så dyker denna banner upp. Vad är grejen? Varför väntar över 618.000 singlar på mig? Vad vill de? Vet de inte att jag är en gift snart tvåbarnsmor som bor i en trea vi redan håller på att växa ur. Erik, Marianne och Malin ni väntar förgäves. I tell you.

1 kommentar :

 1. Haha, ja jag vet inte hur hotmail funkar riktigt för jag har aldrig använt det - men om det inte kräver personuppgifter när man skapar sitt konto så vet dom ju inget om dig. Bara att köra stenhård reklam till alla då.

  Gmail som jag använder kör ju riktad reklam beroende på vad man skriver om typ... Vilket också kan bli mycket intressant eller kanske snarare helt ointressant ibland...

  Du får väl ta det som ett extra tillfälle att vara extra tillfälle att vara glad och tacksam att du har ditt på det torra och slipper sitta och vara desperat när biologiska klockan börjat ticka som det är för många tyvärr.

  Det är så underbart att vara gift - tralalalala.

  :)

  SvaraRadera