fredag 11 februari 2011

Johanna Virrpanna

Nej men jag glömde ju lägga upp bild på priset igår! Glömde ju i och för sig att fota det först och främst, sen glömde jag dessutom att lägga upp bilden som jag aldrig fotade. Mamma mia. Men det var inte det enda som jag inte gjorde igår. Fick inte mycke gjort igår alls faktiskt. Jag vaknade aptrött med grötmos i huvudet efter en natt av idelt uppvaknande och stressiga drömmar. Sov inte jättemycke bättre inatt, men känner mig ändå effektiv och revanschsugen efter gårdagens no-do-day. Den som däremot har gjort något är min lillebror som åkte mot Nya Zeeland imorse. Det var lite vemodigt, men mest av allt så gläds jag med honom åt det äventyr som ligger framför honom. Nästan ett år på andra sidan jorden. Morbror kommer han att hinna bli igen också när han är borta. Han får bli Skype-morbror helt enkelt. men nu ska jag göra mig i ordning medans den lille sover förmiddagslur, sen ska jag vara superduper effektiv idag. Jag lovar! In till stan i snövädret ska vi ta oss, sen väntar en hel del hemmapyssel tills ikväll, då ska jag och mannen vara någon form av värdpar på en temakväll om relationer i kyrkan. Spännande! Måste dock hålla mig stenhårt ifrån att dra det dåååliga skämtet som min hjärna formulerade igår. Jag drar det för er istället så är det gjort. Jag pekar på min lilla kula på magen och säger: "Se barn, såhär kan en riktigt lyckad relation gå". Hm, kanske inte skämtet att dra framför trettonåringar och uppåt. Kanske inte.

2 kommentarer :