onsdag 16 februari 2011

Ibland tänker jag på så konstiga saker och är dum nog att skriva ner dem dessutom

Varför växer det hår på min kropp på platser där jag inte vill att det ska växa? Borde det inte per definition bli så deprimerat av att dess ägarinna inte vill ha det, så att det självdör och trillar av. Inte mig emot. Och nej huvudhår, ögonbryn och ögonfransar. Jag talar inte om er. För allt i världen.

2 kommentarer :

  1. Haha, vad har du själv för personlighet Johanna? :) Lägger du dig ner och ger upp när det går dig emot? Eller kämpar du ännu hårdare? Om det sistnämnda gäller dig i stort kanske det även gäller din hårväxt. Fundera på det du. :D

    SvaraRadera
  2. Men jag menar, hårets enda livssyfte är ju att växa på min kropp!? Om jag inte vill ha det, vad ska det göra annars med sitt liv, flytta vidare ;-P

    Jag hoppas för allt i världen inte att min behåring är lika envis som jag!

    SvaraRadera