måndag 21 februari 2011

Beige måndag

Jag är verkligen inne i en beige period just nu. Allt som är beiget, beiget tycker jag är vackert för min lilla vän är... sandstormen? Nej jag vet inte. Beiget blir det i all fall. Idag har jag lånat mannens tröja. Han är lite orolig att jag ska sno den, men det behöver han inte vara. Även om jag tycker om den, så tycker jag nog att den är finast på honom ändå. Idag har jag i alla fall varit på MVC och mätt magen, kollat blodtrycket och lyssnat på bebisens hjärtljud. Allt va fint! Det är så speciellt att höra de där snabba, susande och mikrofonbrusiga ljuden. Shwof, shwof, shwof, shwof. Jättesnabbt.

Sen gick jag hem till min mor och far, och det är i deras gamla melerade hallspegel som bilden är tagen. Den är så gammal så att glaset inte är riktigt slätt, och om man står på exakt rätt avstånd så får man till exempel enorma höfter. Eller pyttesmå fötter. Själv fick jag bara en bula på magen. Men jag har en känsla av att den var där sedan tidigare.

1 kommentar :