tisdag 1 februari 2011

A room with a view

Det frågas lite nu och då efter bilder på hur vi bor, vilket jag tyvärr är lite dålig på att visa. Men det är rätt svårt att få till det tycker jag. Asså, det ser alltid så annorlunda ut på bild än i verkligheten. Man skulle behöva ha en kamera med vidvinkelobjektiv av den typen som mäklarna använder när de fotar bostäder. Annars funkar bara detaljbilder tycker jag. Framför allt när ytorna inte är så stora. Svårt är det i alla fall. Men här kommer det en liten vy. Jag satt på en pall i köket och funderade över olika lösningar för köksmatta när jag blickade in i vardamgsrummet och tyckte att det såg så trevligt ut med alla fina blommor vi fått på sistone. Så en liten vy, det bjuder jag på i alla fall.

6 kommentarer :

 1. Det trista med bilder à la mäklare är ju att man tror allt är större än det är i verkligheten. Även om man vet att det är så tycker jag alltid man blir lite förvånad och besviken när man ser hur det ser ut på riktigt. Ytmässigt alltså. Jag menar alltså inte att jag skulle bli besviken om jag såg er lägenhet i verkligheten - inredningsmässigt eller så. ;) Antagligen tvärtom för jag är inte så bra på sånt själv. :)

  Förresten - får jag fråga vad du tar för dina tavlor? Naturligtvis beror det ju på tid, arbete och storlek och så men ja, på ett ungefär. Vi ska flytta till större lägenhet nästa vår och där har vi tänkt bo lääänge så då satsar vi nog mer på saker att sätta på väggarna och så där. :)

  SvaraRadera
 2. Härlig bild på fint bord bla. Men undrar bara, sliter inte Dylan ner saker som står så lättillgängligt?

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Ser sådär härligt vårigt ut!

  SvaraRadera
 4. Ulrika: Ja jag vet, det ser ALLTID större ut, går aldrig att riktigt förbereda sig på det fast man vet ;-) Och för tavlor har jag en fast prismall, precis som du säger beroende på storlek och önskemål och så. Den mailar jag ut vid förfrågan! Men nästa vår, då är det ingen panik än, nån månads framförhållning behövs dock.

  Miah: Haha! Jo det händer väl! Men jag är efter honom som en hök ;-) Fast nu har vi haft folk hemma, så det är lite extra lull-lull. Till vardags fäller jag faktiskt ofta ihop brickbordet, och när det är uppfällt och blommor står på borden och så, så får han inte vara där inne själv. Och om jag är där och säger nej och plockar bort allt spännande förbjudet, då ledsnar han och går hellre in på sitt rum och leker :-)

  SvaraRadera
 5. Kadri: Kändes så just idag också! Trots att det enda solen lyste med idag var sin frånvaro. Men tulpaner gör susen! ;-)

  SvaraRadera
 6. av det lilla jag ser så ser det sååå mysigt och fint ut!

  SvaraRadera