onsdag 9 februari 2011

Tävling!

Dags för en liten tävling igen tycker jag! Det var ett tag sen nu! Tävlingen går ut på att gissa hur många unika besökare denna blogg hade i januari. Alltså, hur många besökare hade jag i januari. Inte sidvisningar, utan besökare.


Priset är ett litet våruppfräschningskitt, med lite krämer, ansiktsmasker, nagelack och annat. Jag är inte så genusneutral så jag skriver att det är ett ganska feminint paket helt enkelt, men vem som helst får tävla såklart! Bild på priset får komma upp lite senare under dagen eller imorgon.


Reglerna är jätte enkla. Det är bara att kommentera med en gissning i kommentarsfältet på detta inlägg. Den som kommer närmast rätt antal vinner helt enkelt! Skulle det vara två som är lika nära och har svarat med samma antal, vinner den som svarade först. Skulle det vara två lika nära under och över rätt antal så vinner den som är närmast avrundat uppåt. Och för att din kommentar ska vara med i tävlingen så behöver du ha angivit ett namn, helt anonyma kommentarer räknas inte då de är omöjliga att hålla isär. En gissning per person! Tävlingen avslutas nu på fredag 11/2 klockan 12.00 och vinnaren presenteras på måndag 14/2. Jag använder mig av min Statcounter som rättesnöre för besöksstatistiken. Kör hårt och lycka till!


Tävlingen är avslutad!!! Vinnaren presenteras på måndag den 14/2!

25 kommentarer :

 1. 547!
  Åh! Man blir verkligen satt på pottkanten här - antingen ser det ut som att man inte har så höga tankar om din blogg, eller så tror man att du har väldigt många trogna läsare som är inne många gånger var och därför bara räknas som 1. Men jag slänger till med 547 minsann. Det är typ 100 000% mer än någon av mina bloggar någonsin har haft. Bra jobbat! :)

  SvaraRadera
 2. 245

  Blev grymt sugen på kittet.

  SvaraRadera
 3. Sämst att jag inte får gissa! Jag som verkligen behöver "lite krämer, ansiktsmasker, nagelack och annat" ;0)

  SvaraRadera
 4. 677 tror jag sara-Liz och Naomi på!!! Vi båda diggar din blogg.... Naomi diggar Dylan pekar å pussa....

  SvaraRadera
 5. Jag tror på 355st unika besökare.

  SvaraRadera
 6. Amanda - ampanda@gmail.com9 februari 2011 kl. 23:55

  5370

  SvaraRadera
 7. Jag gissar på 6232.

  SvaraRadera
 8. 9303 dänger jag till med :)

  SvaraRadera