lördag 12 februari 2011

The rings

Jag fick ett önskemål om att visa mina ringar. Så här är de. Jag ville ha stenar, men inget som stack ut från ringen och kunde fastna i saker. Och så ville jag ha ringar som jag kunde ha varje dag, jämt och till allt. Och eftersom jag är en silvertjej mer än en guldtjej så blev det vitt guld i ringarna. Och såhär i efterhand, snart tre år senare, så är jag fortfarande lika nöjd. Men mest nöjd är jag nog ändå med mannen som gav mig ringarna. Där kan vi snacka nöjd.

5 kommentarer :

 1. Åh - jag saknar mina ringar så. Jag svullnade så mkt av vätska redan tidigt i min graviditet så ringarna åkte av då. Har fortfarande några kg att gå ned men dessutom har mina fingerleder blivit större efter graviditeten så jag kan fortfarande inte ha mina ringar. :(

  SvaraRadera
 2. superfina! har vitt guld i mina också. är inte så "guldig" av mig. mina ringar var lite stora från början, men det kanske är bra att ha lite att växa i under graviditeten... :)

  SvaraRadera
 3. Men hjälp va fina. Helt min smak, och jag är omåttligt kräsen när det gäller ringar..:)

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt! Det ska glittra ordentligt. Vi valde också tveklöst vitt guld. Min förlovningsring är slät, hög och lätt kupad. Funderar på en smalare med stenar till, liknande din. Hmmm... Fortsätter drömma. ;)

  SvaraRadera