fredag 18 februari 2011

Kisseli kiss

Idag på förmiddagen så badade Dylan och mannen. Säker kissade han lite i badet, ja alltså Dylan, det brukar han göra. Varmt och skönt, inge konstigt med det. Därför brukar det också vara ganska safe att låta honom strutta runt lite naken efteråt också, så att han torkar ordentligt innan blöja och kläder ska på. Så det gjorde han idag. Jag plockade upp lillen och lät mannen bada vidare, torkade av honom och lät honom klättra runt lite vid mina ben när jag satt vid datorn. Sen kom mannen och tog honom för att lägga honom en stund. Jag satt kvar vid datorn. När jag sen reste mig upp några minuter senare så kände jag hur jag blev alldeles blöt om fötterna. Han hade lämnat en liten surprise åt mig på golvet. Den lille. Själv sov han torr och nöjd i sin säng. Jag fick byta strumpor och torka golv. Och allt jag kunde göra var att garva. Asgarva. Jag älskar småbarnslivet.

3 kommentarer :

 1. mmm, så mysigt... ja sånt händer väl oundvikligen med småbarn kan jag tänka mig :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart. Jag tänkte samma sak efter att ha badat Tyra i veckan, men det slutade med att jag fick byta om från topp till tå!

  SvaraRadera
 3. Killmamman: Oundvikligen var ordet!

  Linas: You feel me! ;-)

  SvaraRadera