tisdag 22 februari 2011

Tre små ord

Min lillebror flyttade nyss till Nya Zeeland. Då vill man inte vakna upp till löpsedlar om jordbävning där, den värsta på 80 år och med minst 65 döda. Två svenskar saknade. Men det var precis vad som hände imorse. Tack och lov så har han hört av sig, och mår bra. Uppdaterade även nyss sin facebookstatus med följande: "Med tanke på att det borde bli morgon i Svea Rike nu får ni kanske info om jordbävningen snart. Jag mår bra. Så gott som bara Christchurch som drabbades..." Tre små ord som är så sköna att höra. Jag mår bra. Tacksamhet, det är vad jag känner då. Tacksamhet över att ha en oskadd bror, när ännu en av dessa förfärliga katastrofer slår till. Och så tänker jag på alla de som ännu inte har fått höra dessa små ord. Och på att livet som vi känner det är så skört. Men mest av allt. Tacksamhet.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar