tisdag 8 februari 2011

Tre smaktips

Såhär runt elvasnåret när allt vettigt folk har gått och lagt sig, då bloggar jag om mat. Vi säger att det är för att jag är gravid. Nåväl, jag var i köket och bredde några nattmackor åt mig och mannen och tänkte att de här tre favoriterna måste jag nog ändå dela med mig av. Så here we go.

ICA's oliver med citron - Jag är inte ens någon större oliventusiast, men de här, de är riktigt goda faktiskt!

Delia äkta grekisk feta - Gillar man fetaost är det här verkligen en rekommendation. Den är så krämig! Inte så torr som en del fetaost kan vara. Jag gillar inte alltid fetaost, men för att citera Maria Montazami: "Mums!"

Druvan balsamico med smak av granatäpple - Den är bara god, helt enkelt. Fantastisk på sallad bara som den är, eller med lite olivolja och citronpeppar.

Låt väl smaka!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar