onsdag 16 februari 2011

Se där!

En finfin bloggläsare och bloggerska vid namn Makena har redan fått användning för mitt tips med strumpbyxan och dammsugaren. Kanon! Säger som jag skrev hos henne, när man gör någons dag asså, det är för stunder som dessa som jag bloggar!

2 kommentarer :

  1. Ja, det gjorde verkligen min dag och mitt liv med för den delen! Tänk bara så mkt tid och energi jag kommer att spara. Om vi säger att det spills ut pärlor här i genomsnitt 3 ggr i veckan och att de tar i genomsnitt 5 minuter att plocka upp varje gång. Nu räknar jag lågt...då blir det en kvart i veckan, drygt 2 timmar/månad och över 24 timmar/ år. Kanske låter fjuttigt. Men jag ägnar gärna ett dygn om året åt något annat än upplockning av pärlor!! Och föresten så är det säkert mer än ett dygn. Vissa veckor spills det ju ut typ tre ggr /dag... Och nu har jag bara tagit upp den faktiskta tidåtgången. inte ett ord har jag sagt om all frustration jag slipper, vilket stjäl en massa energi...så ja detta är verkligen revolutionerande!! =)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Oh the joy! Spread the word! Finns säkert fler småbarnsmammor eller dagmammor detta lättar på trycket för ;-)

    SvaraRadera