onsdag 23 februari 2011

Tälingen avslutad!

tävling svar
Såhär löd naturligtvis frågan som jag sökte svaret på! Och trots att jag verkligen tänkt till på hur jag skulle uttrycka mig för att beskriva att det gällde till och med tävlingsinlägget, utan att då röja själva frågan, så lämnade jag ändå lämna lite utrymme för fri tolkning. Klart till och med skrivandets stund både kan betyda antal inlägg publicerade i skrivandets stund, och antal inlägg författade i skrivandets stund. Jag tänkte mig det senare, så till vinnare har jag utsett... trumvirvel...

Amanda!

Som var först med det korrekta svaret 1457 inlägg. Stort grattis! Men, eftersom jag i min formulering lämnade öppet för viss fri tolkning så har jag även bestämt att ett tröstpris ska delas ut. Det går till Ulrika som svarade 1456 inlägg. Vilket ju var det korrekta antalet publicerade inlägg i skrivandets stund. Så grattis till er båda! Maila mig bara era adresser på byjowithlove[at]hotmail.com så skickar jag er era priser!

4 kommentarer :

 1. Tjoho, tusen grattis till mig!!!

  SvaraRadera
 2. Och niohundranittionio grattis till mig. ;)

  SvaraRadera
 3. Tänkte också svara 1456 bara på chans, men det stod ju antalet tom detta inlägg så då var det ju 1457 det skulle va. Tyckte det inte var nån idé att skriva när man inte var först :)

  SvaraRadera
 4. Makena: Asch då! Nej, jag kom ju på lite för sent att man kunde se antal inlägg efter varje arkiverat år/månad. Hehe. Trodde det skulle vara mer en gissningslek än det blev ;-) Hjärnan? Inte alltid där jag behöver den ;-)

  SvaraRadera