onsdag 23 februari 2011

Inspiration

Inspiration behöver vi alla lite nu och då. En del samlar sin i pärmar, andra som jag i mappar i datorn. Jag har en inspirationsmapp, och i den så har jag en undermapp för kläder, en för pyssel, en för grafik och en för inredning. Och så fort jag snubblar över något mer eller mindre inspirerande i nämnda kategorier så sparar jag där. Det är väldigt bra att ha faktiskt för dagar när inspirationen tryter. Och jag har återkommer till dem ständigt för att få en liten boost i kreativiteten. Idag tänkte jag dela några bilder ur min klädinspirationsmapp, sprida lite inspiration vidare och inspireras lite själv.

insp1

insp2

2 kommentarer :

  1. åh åh åh!
    jag gör som du, och dom här rackarna lånar jag direkt till min datormapp :)
    men samtidigt: när blir det vår egentligen??

    SvaraRadera
  2. JA!!! När blir det vår!!?? Bra fråga! Tycker det börjar bli på tiden!

    SvaraRadera