tisdag 22 februari 2011

Tisdags Tävling 22/2-11

pris1

Dags för första Tisdags Tävlingen!

Reglerna är enkla. Bland prickarna och numrena nedan så döljer sig en fråga. Lista ut frågan och svara på den. Jag tänker inte gå in närmare på tillvägagångssättet, då jag hoppas att det flesta är bekanta med knep och knåpet att dra streck mellan numrerade prickar. Svara gör du sedan i kommentarsfältet på detta inlägg. Eller gissa om du inte vet. Vinner gör den som när tävlingen är avslutad har kommenterat med det rätta antalet, kommenterat med det rätta antalet först om det är fler, eller det närmaste talet avrundat uppåt. Ett namngivet bidrag per person. Inga anonyma bidrag gills om de inte namnges. Frågan gäller antal till och med skrivandets stund, och tävlingen avslutas imorgon onsdag klockan 20.00. Priset ser ni ovan. Ett korallfärgat lack by H&M och fyra aprikosa spännen med stenar och pärlor. Lycka till!


Obs! Tävlingen är inte sponsrad. Vid pristävlingar så är det alltid jag som står för inköp av pris, om inget annat anges. Så att ni vet!

5 kommentarer :

 1. Amanda - ampanda@gmail.com22 februari 2011 kl. 17:16

  1457

  SvaraRadera
 2. 1457 säger jag också...rackarns att jag inte blev först.

  SvaraRadera
 3. Känns ju lite kört nu men 1457:)(Bra jobbat btw)

  SvaraRadera
 4. Jag säger 1456. Det är väl en definitionsfråga igen, men eftersom du skrev t.o.m. skrivandets stund så tolkar jag det bokstavligt. När du skrev detta hade ju den 1457:e inte dykt upp ännu. ;)

  SvaraRadera
 5. 1502
  haha vet inte hur jag räknat men det ärmitt svar!xD

  SvaraRadera