lördag 12 februari 2011

Copcatweek 2 - lördag

Jag sa ju att jag skulle sjangsera till på lördag! Sjangseringen består i att jag idag inte bara kopierar Linda, utan jag kopierar även mig själv och återanvänder en gammal outfitsbild. Fusk? Kanske. Tur för mig då att jag bestämmer reglerna. Men faktum är ju att jag fortfarande är ägare till denna outfit, så det borde väl ändå räknas. Fast fotot är ju ifrån Lucia 2009 då. Gravid var jag dock likväl. Så! Med detta ämnar jag också sätta stopp för min medverkan i den här Copycat-veckan. För imorgon fyller Dylan ett år, vilket firas med ett litet tårtkalas på kvällen, och då tänker jag va fri att välja något passande själv. Men tack Linda för att jag fått låna dig denna vecka! Nu måste jag gå och laga lite käk till oss innan Dylan vaknar. Ses!

Vänster bild lånad från Linda K.

2 kommentarer :