torsdag 17 februari 2011

Torsdagens Toppklass #1

Jag vet att jag skrev att jag skulle börja med TT först på tisdag, men sen kom jag ju på att när det är onsdag så hinner det ju faktiskt bli torsdag en gång först innan. Så idag kör vi! Torsdagens Toppklass är Smäm!

Det här är en blogg som jag verkligen tycker håller just hög klass! På allt! Den är alltid snygg, ofta med uppdaterad design och fina bilder! Kan ju bero på att hon är Art Director i och för sig, och en duktig sådan! Den är kreativ, inspirerande och fylld av både roligheter och vettigheter. En Topklassblogg helt enkelt! Dessutom så kan man beställa prints med hennes illustrationer och konstverk, vilket är jättekul! Jag tycker den här bloggen är både fin och bra! Och det var när jag surfade in här en dag som jag tänkte, den här bloggen är verkligen toppklass på, som jag bestämde mig för att lägga till det som en återkommande veckogrej. Så med rätta är den först ut!

4 kommentarer :

 1. Mmm, men så är den väl typ populäraste Uppsala-bloggen på bloggportalen också. :)

  SvaraRadera
 2. Jaha! Hade jag ingen aning om. Va kul!!

  SvaraRadera
 3. kul blogg.
  Hoppas det är ok att jag kikar in en sväng :)

  SvaraRadera