fredag 25 februari 2011

Say hello to my little friend

bebis2
Nu har ju den här bilden visserligen några veckor på nacken, men här är den i alla fall, bebis nummer två! Sugandes på sin lilla tumme. Och vi vet lika lite som ni om det är en flicka eller en pojke som gömmer sig där inne. Vi frågade inte. Dock tycker jag att det är jättekul att gissa, och då gissar jag på en pojke. Säkert bara för att det blev en pojke förra gången och hjärnan automatiskt är inställd på att allt ska bli likadant en gång till. Det är ju den enda erfarenhet jag har. Men vi har som sagt vad ingen aning. En bebis är det i alla fall, så mycke vet vi i alla fall! Och hjärtligt välkommen till jorden är du lilla vän, någon gång runt mitten av juli.

11 kommentarer :

 1. Hihi, vad gulligt med tummen. Det var så skoj att se liv på den där skärmen när jag var där. Vi vet inte heller vad vår blir. Det är ju jättespännande :)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att se på den där bilden och fundera på vem det är som gömmer sig där inne!

  SvaraRadera
 3. Ihhhh att få se sin bebis på ultraljudet är verkligen magiskt!! Mys, mys mys!! <3 Och förstår avd du menar med att man är inställd på det man fått. Efter två pojkar hade jag ingen tanke på att jag kunde få en flicka. Så jag trodde knappt Anthon när han sa att vår tredje var en tjej :)

  SvaraRadera
 4. Hihi, så gøy!! :)

  Og skjønner tankegangen, jeg tenker at om vi får flere barn at det blir jente igjen. Vanskelig å se for seg en gutt.. ;P

  KLEM

  SvaraRadera
 5. Grattis igen! Vilken underbar bild när han/hon suger på tummen! Så ljuvligt att få en till bebis. Även jag håller med om att man förväntar sig en flicka om man fick en flicka första gången. Det var svårt att greppa att jag kunde få en pojke... :)

  SvaraRadera
 6. hello vackra lilla mirakel! Grattis Johanna! Måste bara säga att livet med två barn är LJUVLIGT!!! Det dröjer inte lång tid innan de verkligen har glädje av varandra. Bless och kram!

  SvaraRadera
 7. Krävs det att man fått barn tidigare eller varit/är gravid för att man ska kunna tolka en ultraljudsbild?

  Bebis sugande på sin tumme!? Ehh, för mig är det som en sådan synville-bild de visade i skolan - antingen kunde man se en häxa eller en vacker kvinna. Just nu ser jag inget av det.

  SvaraRadera
 8. Sandra: Haha! Ja kanske det ;-) Och hur förklarar man en ultraljudsbild i text? Hm... Vi gör ett försök. Det mörka området där pratbubblans spets är, det är precis ovanför bebisens mage och bröstkorg. Alltså det ljusa området under. Det lite lodräta ränderna i det ljusa området är revben. Sen kommer halsen till höger och längst till höger är sedan huvudet. Nästippen pekar uppåt, man ser alltså bebisen i profil liggandes på rygg med ansiktet vänt uppåt. Ovanför ansiktet är en hand och åt vänster fortsätter armen som slutar synas vid armbågen. Ett ärligt försök att beskriva i alla fall ;-)

  Killmamman: Jaaa!

  SvaraRadera
 9. JAG SER, JAG SER! Wow, som en liten uppenbarelse där!

  Behövde bara lite vägledning, om det var höger-vänster eller upp-ner! Nu är det ju självklart!

  SvaraRadera