måndag 28 februari 2011

Hemma igen

gno1
Ja då var vi hemma igen då, efter att ha gjort Gnosjö tur och retur på tjugofyra timmar. Nästan hundra mil på ett dygn. Bra kört av mannen där! En favorit på sträckan söderöver är alltid när man passerar Vättern tycker jag. Spelar nästan ingen roll vilket väder det är, utsikten är alltid vacker.

gno2
Och så gillar jag att komma in mot Jönköping när det har mörknat och staden ligger som en gnistrande siluett i Vätterns södra vik. Det är fint.

gno3
Runt åtta snåret på lördag kväll var vi sen framme i Gnosjö, där vi fick bo hos en fin familj med två små flickor, en hund som heter Pralin och massa Pappelina mattor överallt. På söndag var det sen dags för möte där mannen predikade. Och det gjorde han så bra. Om medlidande talade han. Jag och Dylan chillade lite längst bak och spelade fotboll och åt russin medans vi lyssnade.

gno4
Och jag som inte riktigt har kunnat skaka av mig min beigea period såg ut såhär.

gno5
Med mina nya beigea favoritskor till såklart!

gno6
Sen vart det lite second hand shopping till sist. Utbudet var okey. Varken mer eller mindre. Inga överpriser, men inte superbilligt heller. Och i detta virrvarr av plotter så lyckades jag i alla fall vaska fram några små fynd. Men de får ni se en annan dag.

gno7
Sen bar det av hemåt igen! Och lillkillen, som trots en liten febersvacka natten till söndag skött sig med bravur i helgen, såg ut mest såhär hela hemresan. Så på det viset såg vår lilla weekend i Gnosjö ut!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar