torsdag 24 februari 2011

Tack!!!

tack

Jag vill bara, apropå inget särskilt egentligen, bara säga ett litet tack till er som läser. Så tack! Tack för att ni är så fina bloggläsare! Tack för alla söta kommentarer både här på bloggen och när jag springer på någon i verkliga livet också. Ni är så söta, och roliga och mysiga som tittar in här hela tiden och gör det här med bloggandet så kul för mig! Så det är väl för att säga tack som jag försöker anordna små tävlingar och grejer, bara för att kunna ge tillbaka lite på något sätt. Skickade iväg tre bloggpris i veckan, och ett förra, och det är ju så kul! Att ni är riktiga personer. På riktigt. Men jag vill även uttryckligen nu också bara säga tack. Så läser du detta, ja då är det dig jag tackar!

8 kommentarer :

 1. Och jag vill passa på att tacka dig! :) Hittade nämligen ditt "only the young"-inlägg idag vilket gjorde min efterföljande disk-o-fix-stund i köket mycket roligare. ;)

  SvaraRadera
 2. Tack själv för din fina blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Det är kul att du börjat blogga så mycket på sistone. För visst har det blivit lite mer frekvent?! :)

  SvaraRadera
 4. tack för du delar...:)

  SvaraRadera
 5. Tack för att du skriver min favoritblogg! :D

  SvaraRadera
 6. Alla: :*)

  Kadri: Ja jag har visst det. Skulle först svara nej, men så kollade jag och ser att jag redan bloggat 107 inlägg 2011. Totalt 357 i 2010. Så ja, jag har nog blivit mer frekvent. Men det känns konstigt nog inte så? Haha, men svaret är ja! ;-)

  SvaraRadera
 7. Tack själv! ÄLSKAR verkligen din blogg! Du är grym. kramar

  SvaraRadera