söndag 20 februari 2011

Söndagens

Idag trotsade jag faktiskt vintern i ljusa tygskor. Typ. Beiga fodrade canvaskängor i alla fall. Relativt nyshoppade dessutom för att vara mig. Men jag har ju klädshoppingstopp, inte skoshoppingstopp. Fast det skulle säkert inte skada det heller. Men någon skogalning är jag ändå inte, som skulle sälja min själ för ett par Louboutins limited edition eller liknade. Inte så mycke för klackar eller dyra skor över huvud taget. Däremot så tycker jag att skor och frisyr tillsammans utgör kanske femtio procent av hur du ser ut. Och jag tycker att det är kul med skor, men inte så att jag vill samla på mig en massa. Och de jag har, de har jag tills de faller i bitar.

3 kommentarer :

 1. Vad fint! :)

  Du verkar göra en storsatsning på bloggen nu, tycker att det är jättekul! Ett önskemål som jag har är att få se ännu fler outfits, för det tycker jag är jättekul!

  SvaraRadera
 2. Snygging!! Gillar verkligen skorna!

  SvaraRadera
 3. Amanda: Haha, tack! Jo men lite extra har jag allt satsat, men jag kan inte ta någon cred för någon storsatsning än. Men förhoppningsvis får jag till lite mer av en storsatsning i framtiden, för jag tycker att det är grymt kul det här!

  Carolin: Åh tack! Spännande med resan snart!!!

  SvaraRadera