lördag 12 februari 2011

Det var faktiskt bättre förr

Jag brukade faktiskt tycka att melodifestivalen var kul. Men seriöst. Jag plågade mig igenom det ikväll. Plågade. Och så blir jag sur på mig själv sen för att jag har slösat bort en och en halv timmes egentid. På vadå? Var jag rädd att jag skulle missa något bra eller? Skulle det mot förmodan dyka upp något bra ibland klyschor och nödrim så går det ju trots allt att se det på nätet efteråt. Det är ju faktiskt inte tittartvång. Så slipper ni dessutom höra mitt gnäll sen. Alla vinner. Så för första gången så tror jag faktiskt att jag ska bojkotta medvetet nästa lördag. Jag blir ju ändå bara grinig. Grinig och hungrig. För må det vara graviditetshormonerna som får mig att hallucinera, men jag tyckte det fanns en hel del ätbart att välja bland i klädväg ikväll. Eller så var de med på veckans copycat-tema och körde stenhårt på maträtter. Här är två exempel, och då tog jag inte ens med Jan Banan...

7 kommentarer :

 1. Hittade hit av en slump och fastnade, länge... (ja, gravid i v.35 kan jag inte sova trots söndagsmorgon)

  Härlig blogg du har!;)

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Jouline. Klockrent! :-D

  SvaraRadera
 3. Haha, en elektrisk broccoli!

  SvaraRadera
 4. Hehe, jag råkade dock tycka att broccolin var sjukt snygg! :)

  SvaraRadera
 5. Bella: Kul! Välkommen åter och lycka till, snart lär det ju smälla ;-)

  Jouline: Maaaat!

  Smile: ;-D

  Annie C: Don't bite, it stings!

  Amanda: Vem har sagt att broccoli inte kan va snyggt ;-D

  SvaraRadera