tisdag 8 februari 2011

Copycat igen

Det pågår ständigt temaveckor i min lokala bloggosfär. Jag är oftast inte så duktig på att haka på, men imponeras ständigt av hur ambitiösa andra är. Denna vecka är det copycat-tema. Jag tänkte faktiskt haka, men med en liten twist. Jag kopierar gårdagens copycatoutfit hos någon! Kör första dagen idag. Så tisdag copycatar jag måndag, och så vidare. Har inte bestämt mig om jag ska kopiera olika bloggar eller bara en. Att vara låst till att bara kopiera en är ju helt klart mer av en utmaning. Och jag lever ju för en god utmaning. En som vore en utmaning eftersom hon verkar ha världens största garderob, vara två meter lång och inte vara gravid, vad jag vet, är Linda K. Ska vi säga så? Jo jag tror vi gör det. Så håll utkik under dagen efter dagens tjockis-chock-variant av gårdagens Linda K. Tror jag kommer att få stalkervibbar av det här tillslut...

3 kommentarer :

  1. Jag brukar köra kort och tjockvarianten av samma ultimata outfitförebilden (och jag är inte gravid:)

    SvaraRadera
  2. Flicka: Alla är nog korta i jämförelse med henne ;-)

    Frida: Vi hoppas det!

    SvaraRadera