söndag 13 februari 2011

Är det bara jag?

Ja, är det bara jag, eller är det bestialiskt fult att ha leggins med något kort till? Något som inte täcker rumpan det vill säga. Jag bara frågar. Och då menar jag inte typ jeansleggins utan tunna trikåleggins. Det är väl snäppet mer okey än att visa rumpan i strumpbyxor, men inte långt ifrån. Som att gå ut i långkalsonger typ. Eller så är det en åldersgrej. Jag. Börjar. Att. Bli. För. Gammal. Helt enkelt. Eller så är det fult. Unga tjejer med kort upptill och bara leggins på rumpan förvirrar mig.

5 kommentarer :

 1. Jag förundras över att de tror det ser snyggt ut bakifrån... Man får ha en väldigt vältränad fast rumpa men ärligt talat vem (över 12-13 år) har en rumpa helt utan skavanker?

  80-talet är tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Vet inte exakt hurdana du menar, men jag har sett folk med typ tunika som precis täcker rumpan (när dom inte böjer sig fram då) tillsammans med leggings av tjockare strumpbyxmodell, d.v.s. lätt genomskinliga och med de läckra sömmarna över rumpan. Inte så snyggt kanske då...

  SvaraRadera
 3. Brutalt fult är det! Blir dock rätt förvånad om jag ser unga ha det, för jag anser också att det är en åldersgrej, fast åt andra håller. Alltså att det är lite äldre kvinnor som har fått det om bakfoten och inte förstått att det "inte är okej" och att något långt som täcker rumpan är ett krav :) jag tycker i alla fall att det är vanligare...

  SvaraRadera
 4. Bella: Hoppas att folk bara glömt hur det ser ut bakifrån. Bara kollat spegeln från en vinkel så att säga. Fast blir det fel fram, är det nästan värre ;-O

  Ulrika: Nej, snyggt är det inte. Men en del verkar inte bry sig om rumpan syns...

  Sofie: Nej men hu! Desto äldre desto värre skulle jag nästan säga! Säkert ett spritt problem, jag har bara råkat se mest typ 18-20 åringar ha det.

  SvaraRadera
 5. Jag håller helt med! Så fult! /Carro

  SvaraRadera