fredag 18 februari 2011

Dagens lista 18/2-11


Dag: Fredag, helt klart.
Frukost: Skogaholmslimpa eller Pågens, vet inte vilken vi har just nu, med nötköttspålägg, ost, majonäs och gurka. Varje dag! Till det mjölk, te eller vatten.
Humör: Finfint med en touch av graviditetshormonsvängningar. Har saknat mannen väldigt som varit borta sedan i lördag, med undantag för ett stopp hemma i söndags. Men igår runt två kom han hem, så idag är det alla tiders.
Gjort: Dagen har knappt hunnit börja här hos oss. Mannen är ledig och Dylan vaknade precis från sin förmiddagslur. Så vi kör på gårdagen istället! Dylan och jag har haft tvättstugan, städat, läst Sköna Hem, bjudit svägerskan på lunch och äntligen fått hem mannen igen!
Dagens Outfit: Vi kör på gårdagens här med. Vit t-shirt med rött och blått korsstygnsbroderi i folklore stil, låga squin jeans som passar under magen fortfarande, med lite skinn på fickorna, och grå sjalaktig kofta. 
Planer: Just nu? Typ komma ur pyjamasen, göra mig i ordning, äta lite lunch. Sen kan jag gärna tänka mig att komma ut i solskenet en stund!
Lunch: Mannen lagar just nu. Såg nudlar, kyckling och kokosmjölk på köksbänken så det är väl ditåt det bär av.
Läser: Det jag inte hann läsa igår av Sköna Hem. Har fått för mig att jag ska bygga en liknande bänk som jag sett däri. Helst idag! Men så blir det nog inte. Behöver en eldriven såg, och blev så glad när mannen informerade mig om att en billig sådan bara går på ett par hundralappar. Så nästa vecka ska det väl kanske bli bänk då!
Bästa: Att mannen är hemma igen. Dylan, men han är alltid dagens bästa. Och solskenet. När solen skiner gör mig inte snön på marken så mycke. Faktiskt.
Middag: Ingen aning. Inga planer. Vet inte ens hur kvällen ser ut för oss idag, så det får bli ett senare problem.
Barnhändelse: Dylan som lyckades gå in på Youtube och klicka fram källkoden för sidan ensam vid datorn. Det kräver både ett högerklick och ett entertryck i rätt följd. Min lilla hacker. Igår när jag låg i sängen fortfarande och han stod och klickade lite på datorn så lyckades han slå igång ett bildspel med musik till. Nice att vakna till lite bröllopsbilder och skönt gitarrkomp.
Väder: Solig blå himmel, lagom kallt och oslaskig snö.
Tänkvärda: Beware of the graviditetshormoner. Låt dem inte leka med dina känslor idag. Igen.
Kom-i-håg: Att slänga soporna på balkongen, tömma blöjhinken säkert något mer som jag inte kommer ihåg.

Ha en riktigt fin ljuvlig dag nu!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar