onsdag 23 februari 2011

Pyssel - Badrumshylla

IMG_6948
En självklar sak jag just har upptäckt på egen hand är att fler personer kräver mer förvaring. Och vi är ju en familj som växer så att säga, och så gör även vårt förvaringsbehov. Badrummet är ett sånt ställe. Men eftersom vi bara hyr lägenheten vi bor i så vill man ju inte hålla på och köpa massa badrumsinredning med väggfasta skåp och grejer. Dessutom är vårt badrum ganska trångt. Så för ett tag sen fick jag för mig att en vanlig skohylla kunde var en lösning.

badrum
Vi fick den av en vän som inte hade plats för den längre och så målade jag den vit. Och se där! Skohyllan fick bli en badrumshylla istället.

8 kommentarer :

 1. Om jag inte missat nåt nån gång så har vi fortfarande inte fått se hur badrummet blev =)

  SvaraRadera
 2. Åh jättefint ju! Önskar jag hade lika bra fantasi!

  SvaraRadera
 3. Eva: Haha! Nej du har inte missat något, men i ärlighetens namn så är det inte så mycke mer att se ;-) Men jag kan styra upp något ;-)

  Emma: Tack! Ja vad säger dem? Begränsningar är kreativitetens moder!

  Kadri: Tack!

  SvaraRadera
 4. Men oj, haha, tack för det här inlägget! Jag skrev faktiskt ett inlägg på min blogg igår om att jag och min man snart ska flytta till en lägenhet med ett väldigt litet badrum och bara ett badrumsskåp (vi har haft två ett tag nu) och bad om tips på förvaring. Ville slippa sådana där tyghyllor man hänger upp på en krok, du vet... Här fick jag ett väldigt bra förslag! Så passande:) Tack, tack!

  SvaraRadera
 5. Vilken smart förvaring!! älskar lådorna och är lite av en lådfantast och undrar självkart vatr du hittat dessa godingar. Superfin och härlig blogg!

  SvaraRadera
 6. Hej! De är några år gamla från IKEA. Den gråa förbandslådan är från HouseHold ;-)

  SvaraRadera