tisdag 22 februari 2011

En fråga?

Jag har fått några förfrågningar tidigare kring möjligheterna att beställa konst eller tavlor ifrån mig. Och det är ju absolut möjligt! Står mer om det i infon inne på min tavelblogg som finns länkad i högra spalten. Däremot så är det ju inte för alla, i alla fall inte alltid, då en sådan tavla går på lite mer pengar. Så min fråga är, skulle ni vara intresserade av att ha möjligheten att beställa prints med mina kollage, målningar eller illustrationer på? Har fått någon fråga nu och då men aldrig gjort något mer med det, då det behöver finnas en viss efterfrågan för att det ska vara lönt att göra det. Så är du intresserad just let me know! Lämna en kommentar eller skicka ett mail så ska jag se om jag i så fall kan styra upp något i så fall. Men det är ju bara om efterfrågan finns!

4 kommentarer :

 1. Haha! Nu kommenterade du väl ändå på fel inlägg ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna! jag har följt din blogg ett tag nu och måste säga att det är lika kul varje gång att kika in och läsa. Jag tycker att dina tavlor är helt underbara och skulle absolut vara intresserad av att kunna beställa prints!
  Kram, alicia

  SvaraRadera
 3. JAG MED!!! Tänkte på det när du skrev om en annan bloggerska som sålde prints på sina. MKT bra idé!

  SvaraRadera