söndag 6 februari 2011

Hej söndag kväll!

I helgen hade jag gärna ägnat min egentid åt att blogga och pyssla med bilder, men istället så har jag faktiskt varit duktig. Gjort vad jag bör och inte vad jag vill så att säga. Jag har nämligen tvättat, strukit och fållat samtliga av våra gardiner. Något som jag borde ha gjort för länge sen. En typisk sån där grej som man bara inte har gjort. Men nu är det fixat! Inga mer fuskinvikta dammsamlande franskanter längst ner på våra gardiner. Och så har jag tagit promenader i... jag höll på att skriva i vårsolen, men i solen i alla fall med vår lilla kille. Och ja, sett melodifestivalspektaklet. Inte så imponerad dock. På det stora hela kändes arrangemanget ganska så oproffsigt och lite lågbudget tyckte jag. Men de håller väl på fram tills mars nuförtiden så det gäller väl att sprida resurserna. Personligen föredrog jag nog ett lite större och pampigare engångsevent om någon frågar mig. Men det gör de ju inte så, nu får vi hållas med evighetsturnétjafset. Inte mitt fel helt enkelt.

Nåja. Utöver det så har vi varit på söndagsmöte idag, fikat efteråt och sen haft "hej-då-familjemiddag" för min lillebror som flyttar i princip så långt bort man kan komma från Sverige på denna jord på fredag. Några gissningar? Till och med Australien ligger närmare Sverige kan jag ju säga. För svaret lyder: Nya Zeeland. Min lilla lillebror! Nya Zeeland! Galet. Nästan ett år har han planerat att vara borta också. Plugga och så. Ojojoj. Ja. Nej. Men jag är glad för hans skull och hoppas verkligen att han får en fantastisk tid! Men det är så långt bort och så länge, så lite sentimental blir jag faktiskt. Tack och lov dock för dagens kommunikationsmedel. Hej Skype! Hej Facebook! Drömmen vore ju att kunna hälsa på, men med boendesparande, snart två små och den långa flygningen så känns det väl inte superrealistiskt. Tyvärr. Men istället för att sitta här och bli sentimental över detta flera dagar i förväg så ska jag gå och avsluta denna rätt så effektiva men dock vilsamma helg med att förbereda morgondagens lunch. Jag ska nu gå knåda in mina sorger i ett par piroger. Bara den meningen gjorde mig faktiskt lite gladare.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar