onsdag 9 februari 2011

Copycatweek 2 - onsdag

Japp! Leopard. Trodde jag ägde en kofta, men det gjorde jag visst inte. Det var min syster som gjorde. Ibland blandar till och med jag ihop oss. Klackarna är jag den första att erkänna att jag enbart slängde på mig för fotograferingen. Jag är ingen Solsidan-Mickan som trippar runt i klackar hemma. Tyvärr. Till och med mina fejkglasögon är på. Jag gick den där lilla extra sträckan idag. Man går alltid ut hårt i början va. På lördag har jag med säkerhet sjangserat

Vänstra bilden lånad från Linda K.

5 kommentarer :

 1. Hehe, händer det någonsin att du inte har något som alls liknar det du ska kopiera? :D Du verkar liksom ha ett par plagg i varje tänkbar färg och varje mönster man kan hitta på typ. :) Det har inte jag... Nä, mer än så hade jag visst inte att säga denna gång. :P

  SvaraRadera
 2. Haha! Jo det händer. Men inte ofta ;-)

  SvaraRadera
 3. Du har ju världens gulligaste mage!

  SvaraRadera
 4. snyggo! vilken fin mage du har!!

  SvaraRadera
 5. Anna & Linda: Magen tackar och bockar, jag följer bara med ;-)

  SvaraRadera