tisdag 8 februari 2011

Eller vad tycker ni

Det var ingen som tyckte något om copycatgrejen. Antingen betyder det: "Ja kör på det!" eller så betyder det: "I couldn't care less!" vilket får jag aldrig veta. Men är det någon som har förslag på bloggare eller outfit ni tycker att jag ska copycata så fram med det bara! Annars kör jag vidare som jag tänkt. Ha-ha-hallå? Är det någon där? Nehe...

5 kommentarer :

 1. Copycatta gärna mig, som copycattat Linda K som copycatta...Alexander Skarsgård:)

  SvaraRadera
 2. Tycker det låter hur kul som helst! Alltid kul att se dina outfits! Jag ska klura lite på vem jag vill att du ska kopiera...

  SvaraRadera
 3. tycker det är en jättekul idé!!

  SvaraRadera
 4. Jag får en känsla av att jag ska fortsätta. jag tar den känslan och kör på den ;-)

  SvaraRadera
 5. Ja, Klart du ska köra på=) '
  Inspiration behöver man alltid =)

  SvaraRadera