onsdag 26 januari 2011

Semlor, på en tisdag!

Är du en av dem som anser det helgerån att äta semlor i Januari så får du väl blunda nu. Men igår hade vi middag och spelkväll hemma hos oss, och Sebastian hade med sig semlor till efterätt! Och se så fint mannen dukade upp med Koka Blå. Han kan han också, det ska då alla veta. Gott var det också! Idag fortsätter garderobsevighetsprojektet, och nej som en undrade, haha, Dylan hjälper inte till. Jag passar på när han sover, och när han sen vaknar så matar jag honom och strör sedan ut lite leksaker på hallgolvet och fortsätter så länge vi båda orkar. Igår orkade däremot jag inte så mycke alls, men jag har i alla fall rensat ut all jeans som redan har slutat passa över magen. Arton stycken. Vilket lämnar ungefär lika många kvar som fortfarande passar, inklusive jeansleggins som egentligen inte är något jag diggar så stenhårt. Och snart så halveras det väl igen, magen har tagit fart nu på tillväxtfronten. Inte så att den är stor, men det går snabbare nu märker jag. Och nu sover den lille så det är väl nu jag ska passa på då. Hua. Men okey. Kom igen nu Johanna! Du kan fixa det här! Ho! Ho! Ho! Kämpa, kämpa, kämpa! Vart är Jillian Michaels när man behöver henne!?

3 kommentarer :

  1. Hon är ju rätt liten Jillian så vem vet hon kanske väntar där längst inne i din klädkammare som en liten surprise bara det att du måste röja lite till innan du kan upptäcka henne. ;)

    SvaraRadera
  2. Ulrika: Oh no! Jag skulle bli sååå rädd! Hon är ju lite läskig bara genom en TV-ruta liksom...!

    Makena: Jamenellerhur!

    SvaraRadera