söndag 30 januari 2011

Läsarna bestämmer - Att det är alldeles för sent och att Johanna får gå och lägga sig

Åh tack! Va ni är snälla! Ni anar inte hur trött jag är! Helt ärligt. Jag sitter här och formulerar ett inlägg. Men min hjärna funkar inte. Den har gått hem. Eller så har den varit vettig nog att gå och lägga sig. Som jag borde ha gjort för sådär en timme sen när jag först tänkte tanken. Hopplös nattuggla, det är vad jag är! Men helt seriöst. Jag är slut och inför därför nyheten måndagssöndag! Det betyder att det man egentligen sagt att man ska blogga på söndag, lika gärna kan bloggas på måndag. Så sista läsarinlägget kommer helt sonika imorgon. Och med det så önskar jag alla vettiga människor som redan sover en fortsatt trevlig sömn. Och ni andra, nu går vi och lägger oss! Där med basta!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar