tisdag 11 januari 2011

Jo tack bättre

Plockade upp den här rufsiga rödkindade gosungen imorse, och bättre start på dagen kan man väl knappast få! För övrigt så har jag mått mycke bättre idag, om än något matt. Men ingen uppkastning. Om ni förstår vad jag menar, om inte, never mind. Så det har varit skönt! Men jag har bara tagit det lugnt idag. Återhämtat mig och så vidare. För nu är det lite på agendan. Tre nya tavlor som är beställda ska färdigställas och sen börjar planeringen för en tänkt utställning i vår. Spännande! Hoppas jag får till det. Men mer om det sen!

3 kommentarer :

 1. Hej!

  Hur fick du din son att somna själv i sin säng ,någon speciell metod eller så, sover han hela natten?,tacksam för tips!

  SvaraRadera
 2. Då jag fått den här frågan ofta sista tiden så svarade jag med ett inlägg lite högre upp!

  SvaraRadera
 3. Han KAN vara den sötaste 1-åringen på jorden just nu. Skulle faktiskt tro det! <3

  SvaraRadera