lördag 22 januari 2011

I'm such a poser

Inte så att de står som spön i backen, men ibland bloggar jag ju bilder på vad jag har på mig också. Som idag. Idag har vi varit på 3-årskalas! Det var min lilla kusin som fyllde tre, och det bjöds på smaskig chokladprinsesstårta.

Dessutom har jag ju inte visat vad som döljer sig under dessa gråa lager chiffong än, bara skvallrat lite om det. Men här är den alltså, kula nummer två!

10 kommentarer :

 1. Jag tycker det är jättekul att se vad du har på dig, det ger mig inspiration! :-)

  SvaraRadera
 2. Snygg outfit och mage! kram

  SvaraRadera
 3. Fin mage! Hörru, hur gör du när du får din son att sova "på kommando", kan han somna när du vill? Några särskilda tips?

  SvaraRadera
 4. Ulrika: Tack!

  Linas: Håller helt med!

  Cissi: Haha! På kommando ;-) Jag låter ju som värsta supermorsan! Nej det är inte riktigt så, men oftast så somnar han faktiskt bara när jag lägger ner honom. Han har ju en väldigt jämn dygnsrytm så jag följer bara den. Ser på honom när han börjar bli trött, och stoppar ner honom i sängen och går ut. Ibland gnyr han ett litet tag, men 9,5 gånger av 10 så somnar han efter max någon minut. Inbillar mig att det har med amningsrutinen jag följde i början att göra. Info om den finns under kategorin "Baby Wise" i högra menyn.

  ;-D

  SvaraRadera
 5. Åh! Fin klänning! Varifrån?

  SvaraRadera
 6. Tack! Gina tricot, typ vinter/vår 2009/2010 tror jag?

  SvaraRadera