torsdag 13 januari 2011

Nygräddat!

Det bara ploppar ut bullar ur allas ugnar nu tycker jag! På nyårsafton strax efter midnatt titta en efterlängtad liten Elliot ut, och det verkar nu även som om bebis Liljelyck kom ut igårkväll. Garanterat också efterlängtad då den ömma modern gått över två veckor plus. Så grattis till båda de nya familjerna! Nu är det bara diverse bloggbebisar vi väntar på innan alla de som är beräknade i vår börjar ploppa ut. Själv tänker jag försöka knipa till mitten av sommaren ungefär. Sa någon baby boom?

2 kommentarer :

  1. Ja, jag känner iaf 4 som ska ha bebis i vår och alla är jag släkt med dessutom. Och så är det du då och säkert en hög till jag inte kommer på nu. Babyboom it is! :)

    SvaraRadera
  2. Nästan alla i ens närhet ska ha barn... Så mysigt med alla nyfödingar :)

    SvaraRadera