tisdag 25 januari 2011

Fantastiskt!

Jag älskar era förslag på bloggtitlar! Älskar! Jag har ju lugnt fått in alla jag behöver för en vecka, så överskottet kanske jag sparar lite på. Men kommer ni på något genialt så tveka inte att skriva in det ändå, jag kanske editerar om lite i så fall. Välja ut och skriva dagens läsarinlägg får jag dock göra lite senare. Nu ska jag nämligen göra mig i ordning då guldklimpen sover, sen fortsätta med tredagars projektet "städa min klädkammare" och efter det lite tvättstuga 13-16. Sen städar jag nog vidare i garderoben. Tredagarsprojekt betyder inte att jag är inne på tredje dagen, utan att jag började igår och vet att det rör sig om minst en dag till efter idag. Den är kapitalt tokstökig! Och tokfull! Måste bli bättre på att rensa ut, är dock alldeles för bra på att spara istället. Men sen när jag har lyckats rensa ut förhoppningsvis något i alla fall så ska jag baka ihop nåt och laga lite mat för kvällen, då vi får finfrämmande. Mysigt värre! Så den här dagen är planerad och klar. Nu kör vi. Eller på finlands-svenska. Noo tjöörvi.

4 kommentarer :

 1. Du menar livsprojekt! ;-b //mannen

  SvaraRadera
 2. Ja kanske det! Har du problem med det eller!? Öh! Nej just det! Kom då! jag ska göra kaos med dig! Wallah!

  SvaraRadera
 3. Hjälper sonen dig att rensa? Jag börjar alltid röja garderoben på dagarna, men kommer aldrig någonstans, då min son tydligen tycker det är skittrist och vill att vi ska gå med gåvagnen och leka tittut i stället... :-)

  SvaraRadera
 4. Cissi: Nej han hjälper inte till! Men han gillar att vara där och riva i det jag håller på med ;-) Men det går rätt bra ändå faktiskt :-)

  SvaraRadera