lördag 22 januari 2011

Gott nytt år en månad senare ungefär

När jag förberedde inlägget ovan så hittade jag även de här obloggade bilderna i min kläd-mapp. Det är ju min nyårsoutfit ju. Fångad på bild runt tre på morgonen när alla lockar hade sagt hej då och som aldrig hamnade här på bloggen. Stackars den. Så jag nu lägger upp den bara sådär, en månad senare eller så.


På mig hade jag en klänning som jag tillverkade till ett bröllop i början av sommaren, med en meshtop under. Blommigt till nyår? Jo men jag kände för det. Och så hade jag nagelack! Nagelack hade jag då inte haft sedan min födelsedag i oktober ungefär. Och nu har jag inte haft nagelack sen den här bilden tog. Lite pinsamt faktiskt, men de sista silverfärgade flagorna föll nog av bara för någon dag sen. Men vadå. Livet är mer än lacket, och kvinnan mer än naglarna. Vi säger så.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar