måndag 10 januari 2011

Not so well

Precis som jag kunde konstatera att gravidillamåendet börjat ge sig, så går jag och blir magsjuk. Något jag inte varit på typ över tre år. Så illa typiskt. Det började i natt, och idag har jag inte fått behålla något. Absolut ingenting. Men nu har lite avslagen Cola i alla fall varit där inne i snart en timme, så vi tror och hoppas på en kort men intensiv variant av någon maghistoria. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag är helt körd i botten på blott en dag. Så mycke reserver hade jag att ta av. Men som väl är så har jag världens finaste man, som har varit hemma ifrån jobbet idag, trots att det egentligen var rätt så taskig tajming jobbmässigt. Han har gjort allt idag! Fick även förstklassig live underhållning som bilden visar, medans jag sörplade min avslagna Coca Cola. Det är ju för väl att man har varandra!

4 kommentarer :

 1. Åh nej! Magsjuka i kombination med graviditet är INTE roligt, det testade jag senaste graviditet.
  Krya på dig!
  /mickis

  SvaraRadera
 2. Stackare!! Hoppas du mår bättre snart!! Och..tack för senast! Det var jättemysigt! Kram

  SvaraRadera
 3. Usch va hemskt! Det räcker med att bara vara magsjuk för att tycka att det är hemskt jobbigt. Risavkok is the shit har jag hört!

  SvaraRadera
 4. jag testade också den kombinationen och den är definitivt inget att rekommendera...

  SvaraRadera