fredag 28 januari 2011

Mysfredag

Idag hade vi en riktig mysfredag, hela familjen! Mannen brukar vara ledig på fredagar, men med mer eller mindre att göra på agendan ändå. Idag har han dock bara varit ledig! Så vi åkte in till stan och åt sushilunch! Äntligen! Som jag har längtat! Dock låg jag lite lågt på laxsidan, men det var inte mindre gott för det! Och så måste jag ju erkänna att jag faktiskt smakade lite lax av mannen. Mannen som dessutom passade på att gå till frisören. Jag har ju klippt honom ett tag nu, men det var så skönt att leja bort det denna gång. Fint blev det med!

Dylan smakade lite sushi för första gången, och han gillade det. Men ingen lax för honom heller. Sen börjar han ju få lite dille på det här med att han vill ha det vi äter. Inte alltid så lämpligt. Men jag kan ändå förstå honom. Vad är fruktgröt mot sushi liksom? Ett hån, det är vad det är.

Sen promenerade vi till Svandammen och matade fåglarna. Dylan började dock nästan att gråta när de kom rusandes mot vagnen så fort de fick syn på min lilla påse med bröd. Dessa matgalna änder. Men uppe hos pappa var det bättre. Pappa förstår Dylan, för han är också lite rädd för fåglar.

Så det fick bli jag som matade änderna. Det ska då var en kvinna till att våga mata decimeterhöga fjäderfän. Men en otroligt mysig dag har vi haft idag i alla fall, alla tre! Ja, och så fyran då!

4 kommentarer :

 1. Låter som en toppenfredag!

  Hoppas resten av helgen följer i samma spår :)  Vad är det mannen jobbar med?  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Det var en toppenfredag! ;-)

  Mannen jobbar som administratör på en svensk allkristen skolorganisation, och arbetar mycke med sociala frågor så som mobbing, ungdomars psykiska ohälsa och så. Bra och viktigt arbete i dagens Sverige!

  KRAM! Och trevlig helg på dig med!

  SvaraRadera
 3. Att ha en sån där lyxig umgås-dag med hela familjen är verkligen mysigt! :)

  Och en nyfiken fråga, svara om du vill ;) Tycker du att din mage blev stor tidigare i den här graviditeten än med Dylan? Jag väntar också nummer två och känner att min mage explosionsväxer fast jag "bara" är i v. 16 (förra gången syntes det knappt att jag var preggo innan UL :p)

  Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. JoHo: Först och främst GRATTIS!!! Så KUL!!! Då får vi ganska nära ändå! Jag ligger några veckor före bara. Och ja, min mage sa bara poff den här gången så var den där. Men bara senaste veckan tycker jag att den växt mycke! Dock har jag fortfarande min höggravidmage bara ett år bort i minnet, så jämfört med det så känner jag mig ändå "petite" ;-D Ha en fin helg!!!

  SvaraRadera