fredag 28 januari 2011

Läsarna bestämmer - Min nästa tavla

Hej igen! Jag gick så upp i allt pysslande, garderobsfixande och ja, även TV-tittande att jag höll på att helt glömma bort dagens läsarinlägg. En ber om ursäkt. Så, med någon minuts marginal så petar jag dit den nu. Dock får jag nu kasta om lite i inläggsplaneringen då de andra två jag hade tänkt blogga blir för tidsödande för att blogga vid midnatt. Så jag tog en enkel en. Min nästa tavla. Det är nämligen en tavla till min mor. Hon fick den tomma duken i julklapp av mig, och nu kommer motivet. Det är nummer tre hon får i en serie som när den är färdig ska bestå av fyra tavlor. Sommar, vår, vinter och höst. Sommar och vår har hon redan, och det är nu vinter som komma skall. Och jag vet precis hur den ska se ut! Och det är alltid lika kul att få bilden i sitt huvud att uppenbara sig på duken med hjälp av sina händer. Så, det är min nästa tavla det! Sen ska jag jobba på med tre stora och tre lite mindre kvadratiska tavlor till min tänkta kommande utställning. Det ska också bli en kul utmaning!

2 kommentarer :

  1. Hej Johanna,
    på tal om tavlor, fick du mitt meddelande till din mail i veckan?

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag loggade in på bloggmailen direkt och såg det nu! Jag svarar under kvällen eller imorgon! Allt gott!/ JO

    SvaraRadera