onsdag 19 januari 2011

Lång dags färd mot slut

Tjoho! Tavlor levererade, vardagsrummet åter ett vardagsrum utan presseningsgolv och tid över för annat. Annat som i att besöka våra fina vänner Jonas och Julia och mysa med deras sköna ungar och lite pizza. Eller lite pizza. Jag råkade beställa en dubbel-dubbel-nånting, en Mehmet Special. Såg ut som ett UFO ungefär. Men jag åt upp allt! Ja utom kanterna då. Men varför äta sig mätt på kanter när man kan äta sig mätt på fyllning? Jag bara frågar. Hursom. Imorgon är en ganska ledig dag och sen på kvällen ska vi hem till några andra fina vänner, och tillika nyblivna föräldrar, Daniel och Frida. Det ska bli mysigt! Kanske hinner jag blogga lite recept också imorgon på förmiddagen. Ska försöka få upp lingonmacaronsen i alla fall. Det indiska käket är ju mannens specialitet så jag får va på honom om det i så fall. Men nu behöver jag min skönhetssömn! Känner mig lite sliten efter magsjuka följt av förkylning och då är sömn bästa medicinen! Sömn och kärlek. Men det sistnämnda är aldrig en bristvara. God natt!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar