lördag 29 januari 2011

Läsarna bestämmer - Min syn på kläder

Flera har frågat hur det går med mitt shoppingstopp. Så det får bli kvällens läsarinlägg. Och jo tack, det går bra! Dock har några inköp gjorts. Här kommer klädbikten. Dels fick jag en del presentkort på Lindex och Åhlen's när jag fyllde år i oktober, dels fick jag några presentkort vid jul som samtliga har använts. Men inte bara till kläder såklart, och inte bara till mig. Men en del kläder har jag förskansat. Jag är ju som bekant gravid, det var jag inte i maj när jag startade klädshoppingstoppet. Men jag trodde nog ändå att jag skulle klara mig på vad jag hade sen förra graviditeten. Dock tog jag inte med i beräkningen att jag då var höggravid på vintern. Denna gång är jag höggravid på sommaren. Så det är sådant som jag har passat på att införskaffa. Säsongsenliga mammakläder. I basformat. Och med framförhållning så har jag även köpt en bikini. Med en underdel som ska passa både med mage och efter, och en överdel storlek större som dessutom ska gå att amma i. Utöver bikinin så har jag köpt två par mammaleggins, ett par svarta och ett par khakigröna i denim. Några längre basmammalinnen, ett par mammamjukisbyxor och några stretchiga enfärgade trikåklänningar som ska rymma min växande mage. Så nu ska jag nog klara mig på den fronten med!
Och om vi sen lämnar shoppingstoppet så kan jag bara sammanfatta min syn på kläder i övrigt kort. Jag älskar kläder! Det är och har alltid varit ett stort intresse för mig. Jag skulle inte säga att jag vet en massa om modebranchen, eller är något designerfreak, men tycker det är fantastiskt kul att hitta kläder som lyfter fram personlighet och passar bra. Både till mig och till andra. Och, jag tycker att det absolut viktigaste med en outfit inte är vilket märke som står i nacken, utan stylingen! Hur man klär upp kläderna, med vad, snitt och passform det är det viktigaste. Och med det sagt så är sen kläder absolut inte det viktigaste i mitt liv. Far from! Men det hoppades jag ingen trodde om mig heller. Jag tycker bara att det är kul. Jättekul! Och hur olika människor klär sig fascinerar mig. Det är lite som ett hemligt språk tycker jag. Det säger mycke om en person, om än långt ifrån allt! Jag skulle också tycka att det vore jättekul att hålla på med typ makeovers och sånt, men ibland får jag utlopp för det ändå. Att sy en bal eller brudklänning till någon ger mig lite av den känslan. Att välja snitt som smickrar figuren och få fram det till det yttre vackraste i en person är ju jättekul ju! Så att sminka, sätta upp hår och allt sånt hör till det roligare jag vet!

3 kommentarer :

  1. Du är verkligen fint klädd utan att vara FÖR medveten och trendig. Befriande!

    SvaraRadera
  2. Tack för de fina orden!!!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du valde mitt ämnesförslag! -) Kul att läsa!

    SvaraRadera