torsdag 27 januari 2011

Räddningen för min garderob

Den har stått lite still nu min garderobsstädning, för jag står alltid och trampar på samma ställe. Jag får inte plats! Bara det är ju i och för sig lite sjukt. För jag har egentligen utrymme som bör räcka. Jag har en klädkammare som man kan gå in i med två byråer i, en garderob med både hylla och hängare, och en vanlig byrå. Men det blir ändå stökigt på en gång eftersom allt inte har en given plats. Det är fullt helt enkelt. Så det hamnar i IKEA-påsar istället. Ni vet, de där stora blåa i plast. Har kanske, hmm låt se, sex-sju stycken i min klädkammare. Innehållandes sorterade men oupphängda kläder. Och det värsta med det är ju att allt alltid är skrynkligt när man vill ha det. Så nej. Nu fick det räcka. Nog för att jag säkert behöver rensa ut en del också, men så här kan man ju inte ha det. Mannen, som är ordningen själv ser lite blek ut i ansiktet när han tittar in i min garderob. Han brukar inte säga något, för han behöver inte, utan suckar bara och skakar lite lätt på huvudet. Så idag köpte jag vad ni ser här ovan. En klädställning på hjul! Så bra! För någon mer garderob har vi inte plats med, men den här kan jag ha stående i min klädkammare. Speciellt bra eftersom det är klänningar och långa saker som det är trängst för. Så nu när barnet sover ska här skruvas och det ska hängas! Nu känner jag livet i mig!

2 kommentarer :

  1. Kan du inte visa lite bilder från din garderob, typ före och efter? He he... ;-) Kanske visa några favvooutfits, favvoplagg? Sen undrar jag också hur det gick med ditt klädköpsstopp, som jag har för mig att du skrev om för länge sedan? Har det gått bra? Har det varit jobbigt eller har du återupptäckt gamla favoriter i garderoben?

    SvaraRadera
  2. C: Asså min garderob. Förebilder vet jag inte om jag skulle våga visa! För jag skäms! Men sen kanske? Den är inte så fabulosos alltså, mest en klädkammare. Och köpstoppet tror jag blir kvällens "läsarna-bestämmer-inlägg" så det tar jag då! :-)

    SvaraRadera