söndag 9 januari 2011

Hej hå!

Här råder det visst lite bloggtorka. Sorry about that. Men jag längtar faktiskt verkligen efter den där tjocka pigga delen av graviditeten nu. Är rätt så less på den smala, illamående och trötta nu som jag befunnit mig i typ sen början av november. Dock har inte alla dagar varit på det viset ska det ju sägas, men de som är så räcker ändå, tro mig. Men tjockheten börjar faktiskt smyga sig på lite nu. Jeansen går inte längre att knäppa utan att stoppa blodflödet till den undre delen av min kroppshalva. Så nu väntar jag bara på att piggheten ska kicka in. Please. Men under tiden kan jag glädja mig åt någon annan som börjat kicka lite försiktigt. Mysigt.

4 kommentarer :

 1. Det var när det där lilla glädjeämnet började göra sig påmint som det blev lättare och lättare att leva med det jobbiga tyckte jag. Hoppas på att myset ökar och illamående och trötthet går upp i rök.

  SvaraRadera
 2. Åh! Säg till när du mår bättre så gör vi ett nytt försök att klämma in er i vårt hem! Det var längesen vi hade fin-besök!

  SvaraRadera
 3. Saknar dig på bloggen, men förstår att du behöver ta det lugnt och fokusera på andra saker!

  SvaraRadera
 4. Linas: Du, det hoppas jag med!

  CNLN: Jamenabsolut!!!

  Amana: Och jag saknar er ;-) Men som du säger, ibland behöver man fokusera på lite andra saker. Men så är ju livet!

  SvaraRadera