söndag 30 januari 2011

Ett annat betongprojekt

Som jag nämnde i ett inlägg här nedan så drog ju min älskade son ner en av mina favoritljusstakar i golvet. Min höga betongstake från Edblad & Co. Här ser ni den skyldige, ertappad i närheten av brottsplatsen, redan dömd och iförd fängelsekostym.

Och trots att alla kronblad på halva sidan smashats sönder så bestämde jag mig för att försöka laga den. Så jag började med att limma tillbaka de bitar som var stora nog att limmas tillbaka med limpistol.


Sedan formade jag till resten av kronbladen med lufttorkande modellera.

Efter det så spacklade jag igen sprickorna med hjälp av vanligt lättspackel.

Och till sist så målade jag de vita delarna med samma gråa allmogefärg som jag använde till "betongramen". Och tro det eller ej, men det ser faktiskt helt okey ut!

9 kommentarer :

 1. Martha Stewart nästa typ. ;)

  SvaraRadera
 2. Haha! Ja fast utan fängelsebiten tack ;-D

  SvaraRadera
 3. Hehe, nej men du kan väl göra ett gästframträdande i hennes show med någon pysslig grej du kommit på? :) Du skulle göra succé!

  SvaraRadera
 4. Sjukt bra blev det!!

  SvaraRadera
 5. fiffigt! syns inga skavanker :)

  SvaraRadera
 6. Wow! Det imponerade på mig!

  SvaraRadera
 7. Tack! Som det står på Ulrikas blogg, when life gives you lemons, make lemonade! Eller annars, när sonen krossar din ljusstake, gör ett pysselprojekt av det! ;-)

  SvaraRadera