lördag 29 januari 2011

Min matta!

Jag har länge letat efter en snygg vävd plastmatta att ha under köksbordet. Plast därför att det är det ända som känns fräsch med tanke på hur mycke kladd Dylan dräller runt sin stol, och en matta just för att han dräller en del. Jag måste ju ha något att sopa in smutsen under liksom. Typ. Men i alla fall, alla jag hittat har varit för smala, bara 70 cm breda och med konstiga mönster. Men igår så hittade jag den här ifrån Pappelina. Finns både som smal, men även som 140 cm bred. Och så tycker jag att den är snygg också! Men varför, VARFÖR måste då min perfekta matta kosta nästan tretusen spänn! Alltså, det är inte vrålmycke, men det är dock pengar för den som inte mycke pengar har. Kunde den inte bara kosta trehundra spänn så hade det vart klappat och klart liksom. Så jag får betänka detta. Det faktum att den är perfekt väger ju rätt tungt. Men det faktum att vi behöver köpa en syskonvagn i vår väger nog tyngre. Åh dessa i-landsproblem. Vi kanske kan lösa det på ett u-lands sätt. En unge i en sjal på magen, och en unge i en sjal på ryggen. Och så sitter vi sen och äter vår mat på en matta i köket. Kanon!

9 kommentarer :

 1. Hej! Rusta har faktiskt en del fina plastmattor för inga pengar alls. Värt att kolla in i alla fall.

  Lycka till !

  SvaraRadera
 2. Tak! Men jag har faktiskt varit där. Har varit överallt! Och när jag var inne så hade de i alla fall bara smala :-(

  Men jag kanske får kolla igen!

  SvaraRadera
 3. Men har du en vagn till Dyland? I såfall är det ju självklart att du bär bebisen i sjal på magen (senare ryggen) och Dyland åker vagn. När 2:an är för tung att bära precis hela tiden, är Dyland så stor att han kan gå! :) Att bära i sjal är helt underbart!!!!!

  SvaraRadera
 4. Hej köpte nyligen en plast matta från hallen letat länge en vit att ha i vardagsrummet riktigt bra pris.... fick även 50% rabbat på valfri vara!!!! kanske kan kolla med dom dom har olika brädd. vet ej om olika längder men kolla :)

  SvaraRadera
 5. Briljant idé med plastmatta. Vet inte varför vi inte har tänkt på det. Hade först värsta fina mattan under köksbordet, men efter att vår lilla Klara drällt konstant och konsekvent under ett par års tid nådde vi en punkt när vi insåg att det är mattlöst som gäller där. Men en plastmatta lär ju vara lika simpel att rengöra som korkmattan typ. Smidigt värre. Bra där.

  SvaraRadera
 6. Köp två små och billiga och tråkla ihop dem då! Tretusen för en plasmatta är väl mycket pengar tycker jag...kan man absolut göra roligare saker med!
  /Marta

  SvaraRadera
 7. Calle: Ja det bara slog mig som en blixt från klar himmel! Speciellt som de är lite på modet nu också, så behöver man ju inte kompromissa på stilen heller ;-)

  Marta: Vet du! Great minds think alike! Har tänkt tanken, men dock fortfarande inte hittat någon som fallit mig på min kräsna läpp. Men den (eller de i så fall?) finns där ute någonstans. Jag känner det på mig! Men tack för tipsigt tips!!!

  SvaraRadera
 8. Of course we think alike ... I'm your mama!
  /Marta M =))

  SvaraRadera