onsdag 12 januari 2011

Målning på nya villkor

Idag står målning på agendan, så mycke det bara går. Så pass att det enda jag tänkt föra in där utöver målning är Dylan och mat. Kanske något toalettbesök också och ett blöjbyte eller två. Men inget utöver det. För man får ta till vara på tiden när man är hemma med barn. Just nu sover den lilla killen ifråga, så jag bara sveper förbi bloggen i all hast. För sovtid är lika med effektiv tid. För visst har jag haft tavelbeställningar efter det att Dylan föddes, men detta är första gången jag har det sen han lärde sig att förflytta sig runt i lägenheten själv, och inte ligga hjälplös på en filt eller i sin babysitter. So this ought to be interesting. Men som sagt vad, nu sover han. Så jag säger bara fullt ös medvetslös. See you later!

2 kommentarer :

  1. Du är så duktig som jobbar på!! Lycka till med alla projekt!

    SvaraRadera
  2. vad duktig du är som kämpar på trots att du mår illa! Jag är verkligen impad!

    SvaraRadera