måndag 3 januari 2011

Året som gått 2010 - December

Rekordmycke snö! Kan knappt minnas såhär mycke snö någonsin. Men det hindrade inte denna duo från friska barnvagnspromenader inte! Jag gillar snö! Hellre snö än tö!

Lite sparsamt med juldekorationerna i år, men inte desto mindre julkänsla för det! Dock mådde jag rätt illa under hela början av december, så bloggen gick på sparlåga och jag ägnade det mesta av min tid åt att mysa med Dylan.

Sen åkte vi ut och myste lite hos Milla också i hennes lilla stuga. Det var en fin kväll!

Och så tog jag mitt picck och pack och stack till Linn som var hemma och hälsade på hos sin familj i Trosa. Lantligt julmys och sen Lucia-konsert i Stockholm! Finfint!

Sen började formen sakta komma tillbaka, även om jag kan må lite illa nu och då fortfarande. Men jag passade på att lägga upp en dagens för första gången på sådär en hundra år eller så.

Sen åkte vi till Värmland och firade jul hos svärföräldrarna på julafton, och sen hemma i Uppsala med resten av släkten på annandagen. Nyår firades i kyrkan med lillen sovandes hos barnvaktande faster med familj. Men nästa år blir det nog hemmafirande med två små.

Så! Snipp, snapp, snut så var året slut!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar