torsdag 17 mars 2011

Torsdagens Toppklass #5

TT5
Ingen Tisdags Tävling denna vecka, men väl en Torsdagens Toppklass! Denna vecka är det ingen bloggare jag "känner" om ni förstår vad jag menar. Ingen jag kommenterat hos som har svarat eller kommenterat hos mig. Bara en blogg jag tittar på och uppskattar. Bloggen Street Art Utopia!

Det här är något som jag personligen är väldigt svag för, gatukonst. Speciellt på det här lite småanarkistiska men väldigt genomtänkta viset. Jag älskar det! Och för dem som vet vem det är, så är jag ett smyg Banksy-fan också. Har en bok till och med. Denna blogg är dock mer spridd i sitt uppvisande av gatukonst, vilket är jättekul! Det är en fin och ambitiös blogg på temat, så därför är veckans toppklass just Street Art Utopia!

Ps. Glöm inte att kolla på "Continue reading" under varje bild! Här är några fina rekommendationer!

Little People
Guerilla Crochet
Lego - Let's colour the world

KOMMENTERA

Skicka en kommentar