måndag 14 mars 2011

Helg i söder

Nu är vi hemma igen efter en kanonfin helg i Malmö! Här kommer lite bilder, bland annat på den ankommande våren i söder...

IMG_8191
Vi kom fram till Malmö i fredags kväll efter en resa som trots lite strul ändå gått väldigt bra! Och när vi kom fram så bjöds vi på fin mat hos Linn och Justin som vi hälsade på. Sen när lillen hade somnat så såg vi på film. Danska filmen "Hämnden" blev det. Förvånansvärt bra!

IMG_8212
När vi vaknade nästa morgon så kändes detta, till skillnad från hemma, helt snöfria landskap otroligt välkomnande! Och betryggande att se Turning Torso i bakgrunden så man visste att man hade vaknat i rätt stad liksom!

IMG_8222
Efter mysfrukost med pannkakor på lördag morgon så begav vi oss ut på promenad med våra fina vänner!

IMG_8214
Ja de här två ansiktena känner ni ju igen sen förut...

IMG_8229
Vi gick runt nästan hela stan kändes det som. Riktigt härlig promenad! Pildammsparken är ju ett promenadmåste i Malmö!

IMG_8225
Pildammen.

IMG_8233
Romantik.

IMG_8242
Men det var mer än romantik som blommade runt Pildammen. Åh du ljuva vår!

IMG_8224
Våren är verkligen på antågande i Malmö! Känns otroligt hoppfullt faktiskt! På lördag kväll såg vi sedan mer nordisk film, denna gång blev det "I rymden finns inga känslor" också väldigt bra! Jag är inget stort fan av skandinavisk film generellt, men båda dessa skulle jag faktiskt till och med rekommendera! 

På söndagen sen så hade mannen styrelsemöte från arla morgon och i fem timmar framåt, så jag och Linn slappade hemma med Dylan. Runt tvåtiden så var mannen äntligen klar så då blev det lite falafel innan det var dags att besöka våra vänners kyrka för söndagsmöte. Efter mötet som för dem börjar klockan fyra så var det dags att säga hej då och flyga hem till Uppsala igen, efter en mycke fin helg i söder!

1 kommentar :

  1. Vilken härlig helg!! :) Och jag och A såg nyligen också "I rymden finns inga känslor" Vart också possitivt överaskad!

    ps Har du min adress eller ska jag maila den?"

    SvaraRadera